Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2016, waarin veel nieuwe herinneringen gemaakt zullen worden.

Mijn eerste mooie herinnering van 2016 is al gemaakt. Ik vierde oud en nieuw bij WT Urban Café & Kitchen met een vijfgangendiner met bijpassend wijnarrangement. Om 00.00 proostten we op de tiende verdieping van de watertoren met uitzicht op het vuurwerk boven Utrecht, dat soms letterlijk op ooghoogte knalde. Helaas is het voor een foto-amateur zoals ik lastig om het vuurwerk en het uitzicht goed vast te leggen. De foto’s doen de ervaring dus niet bepaald recht aan, maar geloof mij: WT Urban Café & Kitchen is de moeite waard, voor het eten én het uitzicht. Mijn volgende bezoek wordt al gepland. In de zomer moet ik dan nog een keer terug, zodat ik met daglicht van het uitzicht kan genieten.

WT Urban Café & Kitchen, Heuveloord 25a in  Utrecht