Spanje

Maart leek superlang te duren. Misschien omdat ik aan het aftellen ben naar mijn vakantie, misschien omdat ik met zoveel dingen bezig was. Kijk mee naar de zesde maand waarvan ik een maandoverzicht maakte.

Werken

Deze maand stond in het teken van vooruit werken en veranderingen.

Eten

Voor mijn werk ging ik naar een lunch georganiseerd door Lidl. Het thema was green lunch en na afloop werden we in de watten gelegd met een tafel vol toetjes (zie mijn minst gelikete Instagram-foto onderaan dit artikel). ’s Avonds stond er onbeperkt tapas eten met een vriendin op de planning. Ik kan altijd meer eten, dus dat heb ik gedaan. Veel trek had ik eigenlijk al niet vóór ik aan de tapas begon.

Slapen

Hoogtepunt van de slaapmaand: voor mijn werk sliep ik voor een evenement van Fitbit een nacht in een luxe hotel in Spanje, Le Meridien Ra Beach Hotel and Spa. Alle kamers hebben uitzicht op het huge zwembad van het hotel. Op de rooftop is nog een zwembad en je vindt in het hotel ook een spa. In het gebouw zat vroeger een kinderziekenhuis. De ligging van het hotel aan het strand is prachtig, je begrijpt vast waarom dit een hoogtepunt was.

Deze foto maakte ik vanuit de hotelkamer van iemand anders. Ik had een minder symmetrisch uitzicht.

Dit ging goed deze maand

  • Ik keek een seizoen How To Get Away With Murder. Ik had deze maand regelmatig dagen waarbij ik na mijn werk snel moest eten en daarna door moest naar een afspraak, cursus of wat dan ook. Op zich prima, maar sommige dagen voelden daardoor vol. Als ik zie dat ik toch zoveel How To Get Away With Murder heb gekeken, weet ik dat ik voor genoeg vrije tijd heb gezorgd. Belangrijk, want niemand anders zal me-time voor me regelen.
  • De ronde waarbij je de lekkerste dingen van het buffet nog een keer opschept.

Dit ging minder goed deze maand

  • Blunders, achter de feiten aan lopen, een labiele huilbui… om maar even wat te noemen.
  • Sinds eind februari ben ik meer dan gemiddeld bezig geweest voor het bestuur waar ik vrijwillig in zit. Ik begon me bijna te identificeren met de naam ‘Het bestuur’.
  • Mijn favoriete ontbijt van de maand was een gesuikerde donut. Hoewel ik er prima op ga, zegt mijn gezond verstand dat ik dat in april anders moet doen.
  • Voor mijn werk kreeg ik een gloednieuwe Fitbit Versa om te testen. Tot zover ging alles fantastisch. Helaas rankte mijn Fitbit me al snel in de categorie ‘poor’ als het gaat om mijn conditie. Ook het aantal uur dat ik per nacht slaap, is niet optimaal. Ik ben benieuwd of ik dit nu met behulp van wilskracht en mijn Fitbit kan verbeteren.

Dit was mijn meest gelikete foto op Instagram

Ik voel me vereerd dat mijn eigen foto deze maand het meest populair was. Of ligt het aan de setting met strand en palmbomen? De foto is gemaakt door Josine van Herhealth.nl.

Dit was mijn minst gelikete foto op Instagram

Mijn eigen foto won het van deze berg eten.

Deze artikelen schreef ik deze maand

Ik heb deze maand weinig geschreven voor mijn eigen website,  maar er verschenen toch drie artikelen:

Boeken om wel/niet te lezen
Op zoek naar boekentips? In dit artikel deel ik welke boeken ik afgelopen tijd las.

Vragen aan mij
Tijd om me iets beter te leren kennen.

Waarom je altijd je vluchtnummers moet doorgeven
Dit artikel schreef ik al een tijdje geleden naar aanleiding van de aanslag op het vliegveld in Brussel. Deze maand plaatste ik het opnieuw.

Hoe was jouw maand?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Mocht je via deze link iets kopen, ontvang ik daar een kleine bijdrage voor omdat ik je heb doorverwezen. Jij betaalt er niets extra’s voor.