Na mijn eerste maandoverzicht is het toch tot een tweede editie gekomen. Kijk mee naar mijn november, de eerste maand in 3,5 jaar waarin ik iedere nacht in mijn eigen bed sliep.

Werken

November begon fantastisch. Na een uurtje op mijn werk vertrok ik misselijk, met buikpijn en zwetend naar huis. Ik vrees dat mijn uitspraak ‘ik ben nooit ziek’ niet meer opgaat. Beetje jammer. Gelukkig voelde ik me maar kort beroerd en kon ik vanaf de dag erna gewoon alle werkdagen werken.

Eten

Ik at een aantal keer buiten de deur, al was ik dat aan het begin van de maand niet bepaald van plan. Voor mijn werk bezocht ik The Avocado Show waar Colette Dike een snelle workshop avocadoroosjes maken gaf. Mijn roosje was zeker niet het best gelukt, maar gezien mijn motorische skills ben ik best trots op het eindresultaat.

avocadoroosje

Mijn avocadoroos in het midden van de foto zetten, bleek ook moeilijk te zijn.

Slapen

Ik sliep de hele maand thuis. De laatste keer dat dat het geval was, is denk ik drieënhalf jaar geleden. Meestal breng ik in een maand gemiddeld twee weekenden bij mijn vriend door. Deze maand zou dat één weekend zijn, maar zelfs dat liep in de soep. Nadat een man zes keer zijn lichten aan- en uitdeed, naast me kwam rijden en uitbundig zwaaide, ontdekte ik dat hij niet aan het flirten was, maar aan het seinen. Beide achterlampen van de auto bleken kapot te zijn. Gelukkig ontdekte ik dat voordat ik aan mijn autorit van twee uur begon.

‘Ik heb het gevoel dat je de hele tijd op vakantie bent’

Aldus een bewoner uit mijn flat. Ook van anderen krijg ik wel eens de vraag of ik nou alweer op vakantie ga. Ik heb vakantie inderdaad hoog op mijn prioriteitenlijst staan. Daarnaast spreid ik het delen van foto’s en artikelen, waardoor sommige mensen misschien het idee krijgen dat ik wekenlang weg ben. Mocht ik willen.

Naar Rotterdam en de pink instawall

Ik trok mijn dikste winterjas en mijn beste panty aan en toog naar de instawall in Rotterdam voor wat awkward posing, zoals je ziet op de foto bovenaan dit artikel. Ik zou een hele slechte modeblogger zijn, maar ik hield er toch een paar leuke foto’s aan over. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik de Erasmusbrug zag.

Happy list

  • Ik deed dingen die ik vroeger vaker deed: zo ging ik een middag winkelen met mijn moeder en ging ik met mijn moeder en zusje naar een musical.
  • Naar het station fietsen terwijl de zon ondergaat en er niet aan denken dat ik binnenkort altijd in het donker fiets. Dit was duidelijk aan het begin van de maand, want inmiddels is het altijd donker.
  • Ik bestelde dezelfde winterjas als ik de afgelopen vier jaar had opnieuw. Alleen de voering en knopen zijn anders. Het was zo’n fijne jas en ik ergerde me stiekem aan de vervanger die ik vorig jaar kocht. Op naar weer vier mooie jaren samen.
  • Normaal laat ik een kwart van de tafel vrij, zodat ik daar kan eten. Nu kreeg ik bezoek en moesten we met zijn vieren aan tafel.  De tafel was leeg, en de bank ook. Voor zolang het duurde.

Wil je vaker weten wat ik uitspook dan kun je me volgen op Instagram, waar ik af en toe uiterst interessante stories plaats.

Het echte leven

Hieronder zie je een terugkerend voorbeeld uit mijn echte leven: als ik wil gaan slapen, ontdek ik dat ik een berg schone was op bed heb gedropt. Meestal gaat de was eindeloos van mijn bed naar de mand naast mijn bed en weer terug.

Deze artikelen schreef ik deze maand

Meest gelikete Instagramfoto

Deze foto van vorige maand deelde ik deze maand op Instagram. Zo doe ik dus alsof ik een hartstikke bruisende maand heb.

 

Throwback to food times.

Een bericht gedeeld door Shirley.digital (@shirleydh) op

Minst gelikete Instagramfoto

Hoe was jouw maand november?

En hoe interessant was dit maandoverzicht op een schaal van 1 tot 10?

Bewaren