\

Voor nieuwe bezoekers

Ben je toevallig op Shirley.digital beland en heb je geen idee waar je moet beginnen? Hier help ik je op weg.

Meer weten over mij?

De naam van mijn blog verraadt het al, mijn naam is Shirley. Sinds 2015 blog ik hier over mijn leven. Zo neem ik je iedere maand mee in mijn leven met mijn maandoverzichten, ik schrijf ook graag over mijn vakanties. Wil je meer weten over mij, lees dan deze pagina. Regelmatig schrijf ik persoonlijke artikelen:

Verhuisd naar België

In 2019 verkocht ik mijn appartement in Utrecht en zegde ik mijn baan op. Voor de liefde verhuisde ik naar Antwerpen. Ook dat onderwerp komt aan bod. Ik schrijf bijvoorbeeld over hoe ik nieuwe mensen leer kennen of over leuke plekken in de stad.

Kom je vooral voor mijn verhalen over België? Dan vind je mijn andere blog Gids voor het Zuiden vast ook leuk, daar blog ik samen met Marlous over alles wat met België te maken heeft.

Over mijn vakanties

Ik zou mezelf geen reisblogger noemen, maar ik schrijf wel graag over mijn vakanties. Zo heb ik niet alleen voorpret tijdens het plannen van de reis, maar ook napret door erover te schrijven.

Close