Best of 2016

Ik ben altijd best nieuwsgierig welke artikelen op andere websites goed gelezen worden. Dat vind ik al reden genoeg om mijn best gelezen artikelen op een rijtje te zetten.

1. Het Witte Huis bezoeken: zo boek je een rondleiding

In de zomer van 2015 kreeg ik een rondleiding door het Witte Huis. Ik had geluk dat ik werd ingeloot. Het artikel erover is all time favorite op mijn website, het wordt goed gevonden via Google. Helaas is het op dit moment helemaal niet mogelijk om als Nederlander een rondleiding te boeken. In mijn artikel deel ik een aantal foto’s van het interieur, dus mocht je nieuwsgierig zijn…

2. 26 dingen die je moet doen in New York

Als ik iets over New York zie of lees, wil ik direct terug. Bij mijn artikel dromen blijkbaar ook genoeg mensen weg.

3. Hotdogs @ Dogma Utrecht

De mannen van Dogma deelden en promootten mijn artikel op Facebook en zo veroverde het artikel over Dogma de derde plaats in mijn lijstje met populaire artikelen.

4. 6 dingen om niet te doen in New York

New York is groot en dat betekent dat je keuzes moet maken. De zes dingen in dit artikel kun je wat mij betreft beter overslaan. Inclusief Instagramfavoriet The Butcher’s Daughter die juist op veel to do-lijsten staat, sorry not sorry.

5. 10 praktische tips voor je vakantie naar Curaçao

Curaçao is een heerlijk eiland. Ik zeg: boek die vakantie als je in de gelegenheid bent. De perfecte combinatie tussen dingen zien en chillen. En niet onbelangrijk: het eten is er heerlijk. Mijn artikel over het eten, Curaçao: the food story, werd ook goed gelezen.

6. Storm, oké… Maar een kotszakje?!

Waarschijnlijk dacht iedereen na het lezen van de titel dat ík een kotszakje nodig had, of in ieder geval dat er meer sensatie in het verhaal zat.

7. 7 tips voor een stedentrip naar Valencia

Dit jaar ging ik met mijn moeder op vakantie, dat was (te) lang geleden. Een geslaagde reis, zowel qua gezelschap als de stad die we hadden uitgekozen. Valencia is perfect voor een stedentrip, onder andere door de combinatie van stad en strand.

8. Waarom mijn leven niet Instagramwaardig is

Op nummer 8 staat het artikel dat één van mijn persoonlijke favorieten van dit jaar is. Ik ben groot voorstander van #hetlevenzoalshetis.

9. Wat mij dwarszit aan het EK van 2016

Dit is geen verhaal over voetbal, stiekem gaat het over eten.

10. Ik zie je graag

Ik beeld me het liefst in dat dit artikel vooral gevonden wordt door onzekere Nederlanders die daten met een Belg.

Benieuwd hoeveel bezoekers mijn website heeft? Mijn statistieken deel ik hier.

Wat was op jouw website het best gelezen artikel in 2016?

Bewaren

Bewaren